// Mixed

VEM ÄR SANDRA NOBRE?

 
Jag heter Sandra och är född och uppvuxen i Västerås och är verksam som konstnär och designer. Konsten är för mig mitt stora kall här i livet, min passion. Redan som barn började jag måla och teckna och har alltid varit väldigt kreativ och gillat att få uttrycka mig på ett konstnärligt sätt.

2008-2014 drev jag en egen webshop vid namn Kan Dee Shop där jag sålde kläder med mina egendesignade tryck på. Jag sålde också en del konsttryck men fokuset låg på just kläderna. Kan Dee Shop hade turen att bli omnämnd hos flera kända personer, bland annat bloggprofiler som Kenza Zouiten, Angelica Blick och Lisa Ohlsson men även hos Carolina Gynning och Charlotte Perrelli. Min konst och design har även uppmärksammats i diverse tidningar i form av intervjuer och repotage.

2008 vann jag Lindex stora designtävling i samarbete med Rosa Bandet. Uppdraget var att designa ett motiv till en t-shirt och det vinnande bidraget fick sin t-shirt såld i Lindex alla butiker runt om i Norden. Pengarna gick till att stödja bröstcancerforskningen. Självaste Emma Sjöberg (Wiklund) ringde upp mig en solig sommardag och berättade att jag vunnit tävlingen och bjöd med mig till Rosa Bandet Galan i Globen. Tillsammans med Emma fick jag gå upp på scen i direktsänd tv (TV4) och bli intervjuad av René Nyberg inför miljontals tittare.

2009 blev min blogg nominerad av Vecko Revyn Blog Awards i kategorin årets foto/designblogg. Tyvärr tog jag inte hem priset denna gång men bara att vara nominerad kändes som en vinst i sig. Samma år blev jag även vinnare i Nyheter24 stora porträttävling där uppdraget var att avbilda sin favoritbloggare. Vinsten var en resa till Prag, en fantastisk upplevelse!

2010 gick jag med mitt dåvarande företag Kan Dee Shop en företagsutbildning vid namn Kick Start och av 100 företag tog sig Kan Dee Shop till topp tre i finalen.

2011 blir jag kontaktad av Gallerix som vill börja samarbeta med mig genom att sälja mina tavlor i deras butiker. Sagt och gjort, den 29 november 2011 lanseras fem av mina verk i Gallerixs 85 alla butiker runt om i Sverige. Detta är nog den finaste meriten jag lyckats skaffa mig och jag är otroligt tacksam för att jag fick den här möjligheten.

2014 blev min dåvarande webshop Kan Dee Shop 1 av 30 utvalda företag med en inbjudan till Celebrity Gift Suite anordnat av Celebrity Connected för att hedra Grammys och Acadamy Awards.

Av olika anledningar valde jag att tillslut lägga ner Kan Dee Shop. Jag har skrivit ett inlägg på min blogg där jag öppet berättar om slutet för Kan Dee Shop. Det kan du läsa här.

Nu står jag inför ett nytt skede i mitt liv. Det har gått ca tre år sedan Kan Dee Shops avslut och mitt artistnamn Kan Dee har bytts ut till mitt riktiga namn Sandra (Och Nobre vilket är min blivande makes efternamn). Jag och min Marco har äntligen bestämt oss för att starta ett helt nytt liv i södra Portugal (Marco är halvportugis och har familj där). Min syster har tidigare bott där under 11 år och jag själv bodde där under ett år när jag var runt 19 år. (Det var också då jag träffade Marco för första gången och vi blev ett par) Portugal har alltid känts som mitt andra hem och jag vill minnas att jag alltid sagt att jag kommer att flytta dit en dag. Nu är den dagen snart här. I början av februari är blir vi Portugalbor.

I Portugal kommer jag att ge full plats åt min konstnärliga ådra, skaffa någon form utav ateljé/studio där jag kan jobba med min konst och så småningom öppna min nya webshop där man kommer att kunna köpa mina verk. Marco är också konstnär/målare men även tatuerare och kommer att jobba med det där. Det blir i sinom tid ett strandbröllop, husjakt och en massa underbara dagar med sol, bad, äventyr, surf, upptäcksfärder, mat.. Etc.

Välkommen att följa mina dagar i Portugal :)
Kommentarer:

Veronica :

Skriven:

Kul att du är tillbaka! Ser fram emot dina kommande projekt :)


Frida:

Skriven:

Fantastiskt :D Heja Heja! Du är grym.

Svar: Tack finis ❤️
SANDRA ELISABETH


Ninni:

Skriven:

Vad kul! :)


Marre:

Skriven:

Hejhej! Om man skulle vilja kontakta dig och ställa några frågor, hur får jag kontakt med dig? :)

Svar: Du kan kontakta mig via kontaktformuläret i bloggen! 👍😊
SANDRA ELISABETH


Maria fra En verden af kunst:

Skriven:

Jeg synes du har gjort det fantastisk godt :-)
jeg startede mit kunst på lidt den samme måde som du.
Hilsner og en god weekend.


Stjierna:

Skriven:

bra jobbat!

Hälsningar konservatorn

Kommentera här: